Terug naar projecten
Software Factory

Miredot: de REST API documentatie generator

In opdracht van Qmino
Gebruikte technologie: Java, Maven plugin development, Gradle plugin Development, JAX-RS, SpringMVC, Jackson, Java Reflection API, Java Doclet API, HTML5, CSS3, TypeScript, Selenium, Angular, AWS, Puppet, OAuth, Bamboo
De Miredot tool genereert automatisch documentatie voor REST backends die geïmplementeerd zijn in Java. Miredot werkt rechtstreeks op de broncode en zorgt voor een document waar front-end developers onmiddellijk mee aan de slag kunnen. Omdat Miredot werkt op de broncode, is het makkelijk integreerbaar in het softwareontwikkelingsproces. In slechts 5 minuten is de installatie afgerond. Daarna blijft het automatisch up-to-date, waardoor alle gebruikers van de REST backend altijd correcte informatie ontvangen. Miredot is gemaakt door en voor onze consultants en maakt eenvoudige communicatie over publieke REST API mogelijk. Sinds 2015 wordt het product aangeboden als een SaaS oplossing, die naast het genereren van documentatie ook instaat voor de kwaliteit van deze documentatie. Onder onze klanten rekenen wij bedrijven als Apple, Assa Abloy en Sophos.
Binnen Qmino is Miredot ook een dankbare tool om onze nieuwe starters op te leiden. Het laat hen toe diepe kennis te verwerven over het ontwikkelen van REST API's en SaaS oplossingen.

Project idee?

Wij staan voor u klaar.
Contacteer ons
Project Idea
Qmino Logo
Experts in software engineering.
Partners in business.
┬ę 2023 Qmino. All rights reserved |Website disclaimer |Privacy beleid