Terug naar projecten
Software Factory

Loopbaandossier en checkgesprekkentool

In opdracht van VRT
Gebruikte technologie: Java, Liquibase, Docker, Spring, Microsoft Graph API, Mockito, Apache POI, Hibernate, PostgreSQL, Sendgrid, Mailcatcher, React, SurveyJS, Axios, Webpack, SASS, Spring Boot, Gradle, Bootstrap, Git, Bitbucket, Azure
VRT werkt aan de centralisatie, integratie en digitalisering van haar loopbaandossiers en checkgesprekken met werknemers. Het checkgesprek is een feedbackmoment tussen de werknemer en diens leidinggevende. Tijdens het feedbackmoment helpt de checkgesprekken applicatie om afspraken of doelstellingen, de verdere loopbaan, de ontwikkelingsnoden, enzovoort te noteren. Qmino begeleidt het traject en bouwt aan de centrale tool die alle informatie integreert.
Onze consultants staan in voor de ontwikkeling van de applicatie van a tot z. Dit omvat het opzetten van het project en van een bitbucket pipeline (CI/CD) met continuous deployment op AWS Fargate via CloudFormation. Qmino bouwt de Spring Boot applicatie met een React frontend. Authenticatie en autorisatie gebeurt middels OpenId Connect en Azure AD, zodat de single sign-on met Office 365 gebruikt kan worden. Gegevens ophalen uit Office 365 verloopt via de Microsoft Graph API. De applicatie laat toe om gegevens te exporteren naar Excel rapporten. Een integratie met SAP zorgt er dan weer voor dat personeelsgegevens van daaruit vlot opgehaald kunnen worden.

Project idee?

Wij staan voor u klaar.
Contacteer ons
Project Idea
Qmino Logo
Experts in software engineering.
Partners in business.
© 2023 Qmino. All rights reserved |Website disclaimer |Privacy beleid