Terug naar projecten
Consultancy

KIOSK: Aanvragen en indienen van subsidies met eID

In opdracht van Departement Cultuur, Jeugd en Media
Gebruikte technologie: Java, Java ee, JSF, Oracle DB, OpenID Connect, Docker, JBoss EAP, RichFaces, PrimeFaces
Binnen het departement Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse Overheid is KIOSK een applicatie voor het aanvragen en indienen van subsidies voor de cultuursector.
Binnen het KIOSK team, wordt door Qmino gewerkt aan de integratie van SISCA (Sector Informatie Sociaal-Cultureel volwassenenwerk en Amateurkunsten, een sectorspecifiek gegevensregistratiesysteem voor de volledige sector waarmee de organisaties op een uniforme en kwantitatieve manier hun werking registreren) en Commissiewerking (beheer van de verschillende commissies binnen het departement Cultuur, Jeugd en Media - gekoppeld aan Orafin, het boekhoudsysteem van de Vlaamse overheid en van verschillende rechtspersonen die mee ingestapt zijn) in KIOSK.
Qmino werkt ook aan een module die het uitbetalen van vergoedingen aan commissieleden verder automatiseert. Inloggen gebeurde oorspronkelijk met login en wachtwoord, maar is inmiddels ook uitgebreid met eID. Naast het toevoegen van nieuwe features, voert Qmino regelmatig updates uit, bijvoorbeeld omtrent beveiliging. Onze Qmino consultants werken ook aan het verder automatiseren van het ontwikkelingsproces, zoals het opzetten van build pipelines.

“De samenwerking met onze Qmino consultants is uitstekend. De aan hen toegekende issues worden excellent afgeleverd, de gevraagde functionaliteiten gebouwd zoals beschreven in de analyse. Ze werken zelfstandig, nemen initiatief, zijn oplossingsgericht, doen voorstellen tot verbetering en zijn steeds bereid om een dringend issue meteen op te nemen. Daarenboven zijn het aangename collega’s binnen het team.”
Johan Daniëls
Functioneel Analist Expert, Departement Cultuur, Jeugd en Media
“Het is een heel vlotte en aangename samenwerking, waarbij we al veel bijgeleerd hebben van onze Qmino consultant. Hij neemt heel actief zaken op, gaat zelfstandig op zoek naar oplossingen als er problemen opduiken en blijft niet bij de pakken zitten. Hij leert snel bij waardoor hij al snel het aanspreekpunt geworden is voor alle Vue-, JavaScript- en Spring Boot-vragen.”
Barbara B.
Software Developer IT, Departement Cultuur, Jeugd en Media

Project idee?

Wij staan voor u klaar.
Contacteer ons
Project Idea
Qmino Logo
Experts in software engineering.
Partners in business.
© 2023 Qmino. All rights reserved |Website disclaimer |Privacy beleid