Teamwork makes the dream work

Heb je al gehoord van de piramide van Maslow?

Deze zegt dat je enkel tot zelfontplooiing kan komen als er voldoende stabiliteit is op de lager gelegen niveaus.

Concreet wil dit dus zeggen dat wij op al deze niveaus ons steentje moeten bijdragen als werkgever.

 

1

Fysiologische behoefte

Op fysiologisch niveau hechten we belang aan een gezonde balans tussen werk en privé. Wij vragen jou om je wekelijks 40 uur in te spannen en in ruil krijg je 12 extra verlofdagen, die je vrij mag inplannen. Bovendien hebben we flexibele werkuren zodat jij zelf je dagritme kan bepalen. Wil je tussendoor gaan sporten, je kinderen naar school brengen of ze tijdig afhalen? Dat kan. Het beste van jezelf geven, kan enkel als je voldoende energie hebt. Energie boost nodig? Onze uitpuilende koekenkast geeft je wat extra pit!

2

Zekerheid, zeker dat!

Qmino bestaat uit een stabiel, goedlachs en hecht team. Wij geloven in de kennis van onze medewerkers en geven zonder zorgen verantwoordelijkheden uit handen. Zo groeien we samen verder.

3

Op veel te sociaal niveau

We vinden het belangrijk om nieuwe collega's te leren kennen of met andere collega's bij te praten. Dat kan ook naast de werkvloer! Met regelmaat trakteren we het team op een smakelijke lunch. Waar we het meest naar uitkijken, is de verrassingsactiviteit, die per kwartaal wordt georganiseerd door een teamlid. #Lachen, gieren, brullen. Lees hier wat we zoal samen beleefden en bekijk de foto's of video's op onze Facebook pagina of op Instagram.

4

Waardering, hierzo!

Onze mensen zijn het hart van onze organisatie. Daarom maken we tijd om hen te leren kennen, met hen te praten, te lachen en successen te vieren. Wij geven iedereen het vertrouwen om initiatief te nemen en samen te groeien.

5

Zelfontplooiing on TOP

Wij hechten belang aan een stabiel en respectvol team, zoveel is duidelijk. Wij volgen bovendien het motto van agile werken. Zo geloven we erin dat iedereen het beste van zichzelf geeft binnen de grenzen van zijn vaardigheden, kennis en de beschikbare middelen. Het is dus echt geen ramp als er iets misloopt. Wij streven niet naar perfectie en geven ruimte voor creativiteit en initiatief. Zo ontstaan vaak goede ideeën en we vertrouwen erop dat deze goed uitdraaien. Toch nog twijfels over je eigen kunnen? No worries, door je persoonlijk opleidingsbudget groei je uit tot de persoon wie je wil zijn.

Enthousiast geworden om ook deel uit te maken van ons team?

Bekijk hier onze vacatures