Onze waarden

Benieuwd naar wat ons drijft en of je je hierbij aansluit?

 

Openheid en flexibiliteit

 

Als je al hebt gelezen hoe wij werken, begrijp je dat openheid en flexibiliteit twee van onze kernwaarden zijn. Ze sluiten aan bij de agile werkwijze die wij hanteren.
Onze ontwikkelaars werken in nauw teamverband. Open communicatie met collega's en klanten leidt tot het gewenste resultaat.
Je leest het al, ook onze klanten worden betrokken in het ontwikkelingsproces. Op basis van hun feedback sturen wij onze software bij.
Open communicatie met en tussen alle betrokken partijen leidt tot aanpassingen in ons werk. Openheid en flexibiliteit zijn dus essentiële voorwaarden voor de ontwikkeling van innovatieve software. Dat zijn steevast kernwaarden die we meenemen naar de toekomst.

Respectvol

 

Wij streven naar een respectvol team met een vlakke structuur. Het is ons doel om aanspreekbaar te zijn zodat iedereen bij ons terecht kan met vragen, zowel personeel als potentiële klanten. Wij denken mee, geven eerlijke antwoorden en bouwen duurzame relaties op.

Naast respect voor de mens, hebben wij ook oog voor de natuur. Wij werken milieubewust door eigen software in te zetten om de papierstapel te verminderen. Zo schreven we een programma dat onze facturen automatisch genereert.
Bye bye papierwerk! Hello nature!

Eenvoud en efficiëntie

 

Onze passie is programmeren, zoveel is duidelijk. Maar wat we echt willen bereiken, is begrijpelijke en leesbare software schrijven en onze passie delen. In onze ogen is dat doel enkel mogelijk door onze code zo eenvoudig mogelijk te schrijven en te onderhouden. Dit maakt het voor klanten mogelijk om zelfstandig verder te bouwen op onze toegankelijke fundering. Less is more.

Soms is een snelle oplossing niet de meest duurzame. Bij Qmino kijken we vooruit en kiezen we voor kwalitatieve software. Wij maken een zorgvuldige afweging tussen verschillende technieken om de efficiëntie van onze code te bewaken. Eén daarvan is Test Driven Development. Dit is een manier van denken binnen softwareontwikkeling waarbij je de randvoorwaarden van je code test voor je de software schrijft. Op die manier ben je dus zeker dat je code werkt voordat je ze volledig uitschrijft. Hierdoor besparen we ons waardevolle tijd en besparen we onze klant kosten. Want iedereen weet: Time is money. 

Humaan

 

Onze mensen zijn het hart van onze organisatie. Geen project komt tot een succesvol eind zonder in te zetten op het menselijk aspect. Daarom nemen wij de tijd om met hen te praten, te lachen en successen te vieren. Een fijne werksfeer en een goede balans tussen werk en privé zorgen voor beter werk en minder stress.
Wij investeren in de persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers en in een gezonde dosis fun@work door diverse teambuildings. We hechten naast ons team ook veel waarde aan een goed klantencontact. Het is belangrijk dat klanten begrijpen wat wij doen en waarom we dat doen. Een duidelijke uitleg zorgt voor maximale betrokkenheid en optimale samenwerking.