Onze mensen

Wil jij de personen achter Qmino leren kennen?

 
avatar-yves-vandewoude

Yves Vandewoude

Zaakvoerder

“De brug zijn tussen klant en IT: daar ligt mijn passie. Door duidelijke vertaling van de wensen in specificaties maar ook door een goede opvolging. Sterk overtuigd van de "meten is weten" filosofie, geloof ik in het vergaren en duidelijk maken van informatie, en deze vervolgens te gebruiken in een continu verbeteringsproces.”
avatar-ewout-van-gossum
"Sterke samenwerkingen vormen, is voor mij het belangrijkste deel van de job, zowel met klanten als werknemers. Liefst met een gezonde portie kennisdeling in twee richtingen. Het agile principe van individuen en interacties te plaatsen boven processen en tools draag ik daarom hoog in het vaandel."

Ewout Van Gossum

Zaakvoerder

avatar-tinne-van-duffel

"Ik hou van de variatie in mijn job. Ik prospecteer, dien nieuwe aanvragen in, rekruteer, start en volg nieuwe collega’s op, dien timesheets in, volg onze klanten op, zorg ervoor dat jij ons regelmatig hoort via sociale media en marketing… Door mijn gevarieerd takenpakket en de vrijheid die ik daarin heb, blijf ik gemotiveerd."

Tine Van Duffel

Business Developer

avatar-leen-reynders

“In mijn job kan ik mijn constante drive naar verbetering helemaal inzetten. Ik streef graag naar beter, in communicatie, in aanpak, in opvolging en in samenwerking. Als schakel tussen klant en ontwikkelaar kom ik met veel aspecten van een project in aanraking en zit ik mee in de cockpit om van elk project een succesproject te maken."

Leen Reynders

Functioneel Analist

avatar-tom-de-bie

"Als software developer vind ik het leuk om naar oplossingen te zoeken voor problemen. Zeker als de software die ik maak de bedrijfsprocessen van onze klanten kan verbeteren."

Tom De Bie

Software Developer

avatar-dries-hugaerts

"Wat ik leuk vind aan mijn job zijn de constante uitdagingen die het met zich meebrengt. Het oplossen van complexe problemen; het leren van nieuwe talen, frameworks en concepten; en hand in hand werken met de klant en zijn partners. Allemaal met één doel voor ogen: het creëren van innovatieve en werkende oplossingen!”

Dries Hugaerts

Software Developer

avatar-koen-daelman

"Werken als software developer vind ik een erg boeiende en uitdagende job. Ik heb de mogelijkheid om te werken aan uiteenlopende projecten, mijn eigen kennis te verbreden en heb de kans om mijn eigen ideeën voor te stellen."

Koen Daelman

Software Developer

avatar-thijs-boehme

"Software development is een boeiende wereld. Je maakt niet enkel de tools die het moderne leven mogelijk maken, er zijn elke dag nieuwe ontwikkelingen en je leert constant bij. Als consultant kom je bovendien regelmatig in een nieuwe omgeving terecht, wat kan leiden tot nieuwe inzichten."

Thijs Boehme

Software Developer

avatar-dimitri-caluwaerts

"Het grote voordeel als software developer is dat ik continue bijleer en steeds nieuwe uitdagingen tegenkom. Ik doe daardoor snel nieuwe ervaringen op die me helpen om steeds betere oplossingen te bedenken."

Dimitri Caluwaerts

Software Developer

Enthousiast geworden om aan te sluiten bij ons team? Wij willen jou ook leren kennen.