Consultancy

 

Eén van onze experts op jouw werkvloer?

 
 

Software oplossingen

 

Kwalitatieve software oplossingen aanreiken, is de ambitie van Qmino sinds het betreden van de markt in 2008. Dat doen we door professionele ontwikkelaars aan te bieden die toegankelijke software schrijven. Onze consultants hebben gegronde technische kennis om code zo eenvoudig mogelijk te schrijven en te onderhouden. Zo kan elke ontwikkelaar de code vlot lezen en zich snel inwerken.

Test driven development

 

Onze consultants wegen per project af of codecontrole door middel van Test Driven Development een meerwaarde is. Bij TDD testen onze ontwikkelaars eerst de randvoorwaarden van de code af voordat ze deze volledig uitschrijven. Zo zijn ze zeker dat de code werkt en voorkomen ze tijdsverlies bij het uitschrijven van incorrecte software. Hierdoor besparen onze consultants je dus waardevolle tijd en kosten. Zo kan u zich zorgeloos bezighouden met de tijdige oplevering van jouw project.

Opleidingen

 

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een sterke speler binnen de uitdagende markt van softwareontwikkeling en -consultancy. Dat komt natuurlijk door de kwaliteit van de consultants die wij aanleveren. We zorgen ervoor dat zij hun expertise verder kunnen opbouwen door middel van een persoonlijk opleidingsbudget ter waarde van €5000. Zo stomen wij onze consultants klaar voor een professionele en succesvolle toekomst in softwareontwikkeling.

Kwalitatieve oplossingen

Kiezen voor Qmino ontwikkelaars betekent kiezen voor een kwalitatieve partner die zich engageert om jouw doelstellingen te behalen.

Kwaliteit komt voor ons neer op:

Technisch gescreende aanwervingen

Juniors intern opleiden via Miredot

Professionele consultants

Gegronde technische kennis

Leveren van werkende software

Efficiënte en goed onderhouden code

Werken op maat van de klant

Opleidingsbudget per werknemer

Vriendelijke en eerlijke service

Weloverwogen keuzes tussen testen

Tijds- en kostenbesparend werken

Tijdig opleveren van projecten

Overtuigd? Of nog enkele vragen?